Petar Grašo otkrio kakav odnos ima sa tastom: Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu

Petar Grašo (46) govorio je o sebi, svojoj karijeri dugoj 25 godina, ali i o porodici koju je osnovao ove godine.

Grašo je bez ustezanja prokomentarisao odnos sa svojim tastom Tončijem Huljićem i naglasio da život s njim otkako su postali familija nije nimalo lak.

“Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu i s njim nikako ne može biti lagano. Šalu na stranu, Tonči i njegova supruga Vjekoslava su meni uvijek bili kao druga porodica, a ljubav koja je došla sa Hanom (32), njihovom ćerkom, samo je upotpunila taj odnos. Mi se odlično rzumijemo i mnogo se šalimo, a kada bi se snimio naš porodični ručak, to bi bio jedan odličan sitkom”, otkrio je pjevač.

Poznati pjevač opisao je i dan svog vjenčanja i napomenuvši da ga je iznenadilo toliko interesovanje medija u Hrvatskoj i regionu, a smatra da je to posljedica što nikada u prvi plan nije iznosio detalje iz svog privatnog života.

“Hana i ja smo imali romantičnu ideju da prošetamo po gradu od naše kuće do te male crkve, jer u februaru nema ljudi. Htjeli smo da kupimo sladoled i pješke odemo na vjenčanje. Međutim, došli smo sa dva crna kombija, a imali smo i obezbjeđenje. Bili smo iznenađeni što nas novinari čekaju ispred kuće, a jedna poznata novinarka je rekla da smo Hana i ja vratili paparace u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosite u javnost, ljudi imaju veću potrebu da zadiru u vaš život”, objasnio je Grašo i opisao dan svoje svadbe:

“Venčanje je bilo druženje s prijateljima, jedna zabava bez tradicionalnih rituala. Imali smo i običnu tortu koju je napravio moj vjenčani kum. To je moja filozofija života. Ja mogu sebi priuštiti tortu od 20 metara i poruka bi bila da mi imamo najveću tortu, ali mi smo željeli da imamo najukusniju. Takav i život treba da bude, spolja skroman, a iznutra prepun različitih dobrih ukusa”, objasnio je Grašo u emisiji “Milizam”.

Ostavite komentar: