Penzionerke iz dijaspore skupile 115.000 evra za Aleks i Cara: “To je naš poklon za vjeridbu”

Aleksandra Nikolić i Filip Car dobiće 115.000 evra od fanova poslije superfinala “Zadruge 6”! Starleta i momak iz Crikvenice moći će odmah da započnu zajednički život i da ne razmišljaju o novcu!

Grupa penzionerki iz dijaspore organizovala se i sakupila novac za omiljeni rijaliti par.

– U penziji sam, živim u Njemačkoj i obožavam Aleks, ali i Filipa. Pratila sam ih dan i noć, plakala kad bi se posvađali. Navijala sam za njihovu ljubav! Nas nekoliko stalno “drži lajvove” i komentariše sve što se dešava, a u dogovoru sa ostalim fan-grupama slali smo im i poklone u “Zadrugu”. Nedavno smo riješili da ih obradujemo za vjeridbu, pa smo sakupili 115.000 evra, koje ćemo im uručiti poslije superfinala – kaže jedna od tih žena, koja je insistirala na anonimnosti.

Ona želi da bude sigurna da budući supružnici neće morati da brinu o novcu, već samo da uživaju u svojoj ljubavi:

– Čim su se vjerili, poslali smo im avionske karte za Pariz i vaučere za smještaj. Tamo će moći da se odmore od rijalitija. Razmišljali smo da ih iznenadimo stanom, ali smo čuli kad je Filip pričao da planira da renovira prizemlje u kući u Crikvenici, u dijelu u kom je imao lokal, kako bi tamo živio sa Aleks. Tim novcem moći će to da sredi, a sigurna sam da će im ostati i za svadbu! Jedva čekamo da se vjenčaju i pokažu svima da je njihova ljubav prava!

Najveća želja penzionerki iz dijaspore je da upoznaju Nikolićevu i Cara.

– Obratićemo im se odmah poslije “Zadruge”! Iako većina nas živi u inostranstvu, spremne smo da dođemo u Beograd i upoznamo ih. O tome stalno pričamo i sigurne smo da će nam se želja konačno ispuniti! – kaže obožavateljka popularnog rijaliti para, prenosi Kurir.

Ostavite komentar: