“Ovo je grijeh, ja ću odgovarati”: Miljanu su svi osudili zbog abortusa, ona ovako odgovara

Miljana Kulić, koja je sredinom prošle sedmice otišla u Niš kako bi uradila kiretažu, bez dlake na jeziku, komentarisati sve zadrugare, kao i njen promjenljiv odnos sa Lazarom Čolićem Zolom.

“Iskreno, lažem da sam dobro, plašim se da će mi se sve vratiti jednog dana. Plače mi se kada sam sama u apartmanu. On je sve to uradio radi rijalitija, ali sam ja dozvolila, ne mogu da ga krivim, jer sam ja imala nezaštićene odnose. Zola je sve to planski uradio, da bi imao sigurnost pored mene i da bih ga ja izdržavala. Trudnoća je bila rizična, to je prelomilo. Zola je mene uništio i ubio. Rekao mi je da smo on i ja nule i da će me disvalifikovati, te da bismo trebali da iskoristimo tu situaciju (trudnoću). Zola je nikakav muškarac, jedva je čekao da se otarasi svega. Obrukala sam sebe, ponizila. Da mi se dogodi ovo drugi, pa treći put… I kada sam bila van, pa se to desilo, njegova majka mi se nije ni javljala”, počela je Miljana.

Zola joj, dodala je, prišao, niti to očekuje.

“Ja sam bila budala, djevojka mi se javila i poslala sve prepiske, a ima ih mnogo. Znam da priprema novu vezu. Izgubila sam vjeru u ljude i ljubav. Svi su bili u pravu, i Sandra Rešić koja je rekla da nisam smjela sebi to da dozvolim. Ovo je grijeh, a ja ću morati da odgovaram za svoje postupke, bila sam glupa i naivna. On me nikada nije volio ni poštovao”, rekla je Miljana, piše Alo.

Ostavite komentar: