Ovnu se danas otvaraju nove šanse: Lav na meti “zlobnika”

Pročitajte dnevni horoskop!

Ovan

Dobar dan za pokretanje novog biznisa. Ako ste razmišljali da proširite polje djelatnosti, sada je pravi trenutak. Nedostaje vam draga osoba, nemojte da “igrate igre”, pozovite je. Možda vas iznenadi vijest koju ćete čuti. Provjerite stanje bubrega.

Bik

Potrebno vam je hrabrosti da ono što ste naumili izvedete do kraja. Nemojte da sumnjate u sebe, mnogo ste jači nego što vam se to trenutno čini. Razgovor sa muškom osobom bi danas mogao da vas inspiriše. Slab vam je imunitet, potrebno vam je više kretanja.

Blizanci

Nezadovoljstvo na poslu danas je na vrhuncu. Osjećate da niste dovoljno cijenjeni, pazite se nepromišljenih odluka. U ljubavi je sve kako treba, ali nemojte da se previše uljuljkate. Vrlo je lako da skliznete u rutinu, a to nikada nije dobro. Izbacite gazirana pića.

Rak

Precijenili ste svoje mogućnosti, biće vam potrebna pomoć kolega da završite posao na vrijeme. Ne libite se da je zatražite. Čućete vijest od jedne ženske osobe koja će vas navesti da posumnjate da ste u ljubavi napravili pogrešan izbor. Još nije kasno da ispravite situaciju.

Lav

Na meti ste kolega koji imaju viši rang od vas, neko je širio neistine o vama. Jedini način da zadržite svoju poziciju jeste da inicirate otvoren razgovor i razjasnite situaciju. Osjećate se sputano u vezi, partner ima očekivanja koja ne možete da ispunite.

Djevica

Previše ste obaveza preuzeli na sebe i počinje da vas hvata panika od rokova. Vi sve možete, samo je potrebno da se bolje organizujete. Zračite nevjerovatnom privlačnošću, niste svjesni kako djelujete na okolinu. Flert bi vam baš prijao, zašto ste nesigurni?

Vaga

Vi ste uvijek za pronalaženje mirnog rješenja, izbjegavate rasprave i svađe, ali danas ćete biti prinuđeni da kažete svoje mišljenje. Iznenadiće vas koliko će to promijeniti situaciju. Očekujte novac od jedne muške osobe, moguće da je staro dugovanje u pitanju.

Škorpija

Dan je stvoren za uživanje. Potrudite se da završite obaveze što prije i uživate sa dragim ljudima. Napunićete se pozitivnom energijom i skrenuti misli od problema sa kojima se već dugo borite. Moguće su urinarne tegobe, unosite više vode.

Strijelac

Tačno znate šta želite i krupnim koracima grabite ka cilju. Pazite da nekog slučajno ne nagazite u toj svojoj ažurnosti, biće vam krivo kasnije. Potrebna vam je podrška partnera, a on se malo  “uspavao”. Mogući sitniji kvarovi u kući, očekuju vas iznenadni troškovi.

Jarac

Nekome je potreban vaš savjet, uživate veliko povjerenje među prijateljima koji vam se uvijek obraćaju za pomoć. Pazite samo da se ne “uvučete” previše u tuđe probleme. Nova ljubav je na pomolu, baš u pravom trenutku. Opustite se i uživajte u pažnji.

Vodolija

Stalno biste nešto da “talasate”, ali pazite se. Jedno je ispravljati nepravdu, a drugo kada delate iz čiste dosade. Danas bi takav stav mogao da vam se obije o glavu. Uzdržite se od većih kupovina. Biće vam potreban novac uskoro, ne dozvolite da dođete u situaciju da se pozajmljujete.

Ribe

Malo ste se umorili od čekanja one “prave osobe” da vam zakuca na vrata. Možde biste mogli vi da preuzmete inicijativu? Iznenadiće vas šta sve može da se desi kada ste čak malo hrabri. Čuvajte se stepenica, moguće su nezgode.

Ostavite komentar: