Ovim horoskopskim znakovima je bolje da su sami

Ako ste jedan od onih ljudi koji teško pronalaze partnera i nema puno veza iza sebe, moguće je da je to povezano sa vašim horoskopskim znakom.

  1. Blizanci

Svako ko poznaje bar nekog Blizanca zna da ovaj znak ne uspijeva u dugotrajnim vezama. Naravno, da to ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno im je lakše da upravljaju ležernim i ne tako komplikovanim odnosima. Blizanci često igraju na sigurno i počinju veze tek kada su sigurni da će ona uspjeti.

  1. Vodolija

Jedan od najsamostalniji znakova je srećan kada je po njegovom. Oni jesu brižni i osjećajni, ali im treba prostora i mir da bi mogli da stvaraju svoje ideje. Često su u potrazi za osobama koje ih razumiju i dijele njihove stavove i iskustvo kaže da je im baš zbog toga nije lako da nađu partnera.

  1. Djevica

Previše je izbirljiva i kritična preba sebi, ali i prema drugima. Djevice imaju savršenu sliku veze kad upoznaju partnera, ali život u paru nikada ne dolazi bez izazova. Međutim, ako nešto nije savršeno, nije dovoljno dobro za Djevicu. Zato će radije pričekati savršenog partnera bez obzira koliko to dugo trajalo.

Ostavite komentar: