Ovi horoskopski znakovi žive od pažnje: Inače bježe glavom bez obzira

Ovim horoskopskim znacima je potrebno baš puno pažnje u vezi i ako je ne dobiju, pobjeći će od vas glavom bez obzira.

Bik

Ljudima rođenim u znaku Bika treba najviše pažnje. Ipak, on je tu ljubav spreman i da vrati svom partneru. Njih nije sramota da obmotaju ruke oko svoje voljene osobe i svima pokažu koliko je vole, ali to očekuju i od nje. Bik je vrlo senzualan i, kao zemaljski znak, usmjeren je na opipljive stvari poput dodira i seksa. Njima nikad nije dovoljno poljubaca, zagrljaja i seksa.

Rak

Jednom kad srušite zidove pripadnika ovog znaka, naići ćete na ranjivu dušu koja želi puno ljubavi. Sposobni su mnogo da daju, a to ih čini ranjivima. Budite nježni, umirite ih dodirima i odgurnite nesigurnost koja ih muči. Ako želite da im date do znanja koliko ih volite, ne ispuštajte im ruku iz svoje, ili je eventualno premjestite oko vrata ili struka. Ako ste s njima u vezi, ne očekujte da ćete noć u krevetu provesti bez zagrljaja, a po želji Rakova oni najviše vole da ih mazite i pazite bez ikakvih granica.

Lav

Rođeni u ovom znaku su srdačni i velikodušni, ali obožavaju da su u centru pažnje, posebno svog partnera. I dok će Rak i Bik, ipak, neke stvari držati u četiri zida, Lavu je svako vrijeme i mjesto prikladno za ljubav. Obožavaju da im se rukama prolazi kroz kosu, miluju leđa, a naročito kad partner inicira seks – tada se osjećaju voljeno, željeno i ponosno.

Ostavite komentar: