Ova tri znaka Zodijaka ne mogu bez bivših

Njima je cijeli život jednostavno ispunjen bivšim ljubavima.

Vodolija

Vodoliji treba najduže vremena da stupi sa nekim u vezu. Ipak, kada Vodolija raskine, ona u tom trenutku postaje jedna od najbližih ljudi dojučerašnjem partneru. Smatraju da u životu ima mjesta za sve i uvijek bi smislili način da provedu vrijeme sa bivšim partnerom. NjIma je cio život jednostavno ispunjen bivšim ljubavima.

Lav

Ovaj vatreni znak zaista cijeni prijateljstva u svim oblicima. Oni vole sticanje novih poznanstava, jer na taj način povećaju svoju društvenu vrijednost i grade svoje karijere. Kao rezultat toga, uvijek održavaju i zdrave odnose sa bivšim partnerima. Spremni su da lažu svog sadašnjeg partnera, ali nikada neće razmišljati o prekidu kontakta sa nekim iz prošlosti.

Jarac

Koliko god mu sadašnji partner to zamjerao, Jarac će stalno biti uključen u život svojih bivših ljubavnika, htjeli to oni ili ne. Oni nisu vješti kao drugi kada je odbijanje usluga u pitanju. Uvijek će biti bezbroj razloga zašto Jarac osjeća da mora da vidi svog bivšeg partnera i što prije to shvatite, biće vam znatno lakše.

 

 

Ostavite komentar: