Otkriveno koliko je Vidoje Ristović trošio na putovanja sa Nikolinom

Istoričar umjetnosti obišao je pola svijeta sa suprugom, a samo za smještaj je izdvajao bogatstvo.

Voditeljka Nikolina Pišek prije dva mjeseca ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, kada je iznenada preminuo u 43. godini.

Nedugo nakon Vidojeve sahrane, Nikolina je ušla u žestoki sukob sa svekrom Vitorom Ristovićem, poznatijem kao Miša Grof, kojeg je optužila da njoj i njenoj ćerki uskraćuje nasljedstvo, a njihov javni rat ne prestaje.

Gotovo svakodnevno možemo da pročitamo jezive optužbe. Miša Grof je nedavno izjavio da je Nikolina kriva za smrt njegovog sina Vidoja, a Nikolina je ostala zatečena ovim teškim riječima njenog svekra.

On je tvrdio da je ona finansijski iskorišćavala njegovog sina, dok ona to nije željela mnogo da komentariše, rekavši da je “samo mrtva udovica dobra udovica” i da ne smije da napiše šta bi Vidoje uradio da može da vidi ponašanje svog oca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli vidojeristovic (@vidojeristovic)

Vidoje i Nikolina vjenčali su se 2013. godine, a u prvim godinama bračnog života, sudeći po fotografijama koje je Vidoje dijelio na društvenim mrežama, uživali su u ljubavi, a za provode nisu štedjeli, piše Nova.rs.

Pokojni Vidoje je često na svom Instagram profilu dijelio fotografije sa luksuznih ljetovališta i popularnih destinacija, a kako se navodi, voditeljku je često znao da obraduje skupocjenim poklonom.

Zajedno su odmore provodili na Ibici, u Parizu, ali i na Sejšelima, što se vidi i po fotografijama koje je on objavljivao na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli vidojeristovic (@vidojeristovic)

Na primjer, u hotelu “Džordž V Four Seasons” u Parizu najjeftinija soba za jedno veče, koja podrazumijeva samo noćenje bez doručka, košta oko 1.900 evra, a bračni par je nebrojeno puta iznajmljivao takav ekskluzivan smještaj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli vidojeristovic (@vidojeristovic)

U istom hotelu na Sejšelima, gdje je par ljetovao sa djetetom, sobe, kako piše na sajtu Booking, koštaju oko 1.000 evra sa doručkom.

Ali, kako su Nikolina i Vidoje izabrali vilu sa pogledom na more, što se vidi na snimcima na Instagramu, za ovaj luksuz morali su da izdvoje oko 2.000 evra po danu. Ako uzmemo u obzir da su na Sejšelima proveli deset dana, dolazimo do brojke od 20.000 evra – i to samo za smještaj i doručak.

Prije dvije godine, Vidoje je sa voditeljkom iznajmio vilu u blizini Splita, za čiji najam su izdvojili takođe 20.000 evra. Sa njima su tada bile i zajednička ćerka, zatim obje ćerke iz njihovih prethodnih brakova, kao i Nikolinina prijateljica sa djetetom i psi, od kojih se Pišekova nikada ne razdvaja.

Međitum, ovo ljetovanje je na kraju obilježio nezapamćen skandal, kada je Ristović optužio vlasnicu vile za krađu, nakon što je iz njegove sobe nestao nakit u vrijednosti od blizu 280.000 evra i 68.000 evra u kešu.

Ristovićev otac Vitor, zvani Miša Grof, sada je optužio snahu da je upravo ona otuđila taj novac i dragocjenosti.

Raskošan život para podrazumijevao je i šoping, gdje takođe nisu štedjeli novac, naročito kada su u pitanju nakit i skupocjeni satovi, pa je Vidoje često pokazivao svoje “roleks” komade, a volio je i da se fotografiše ispred radnje ovog brenda. Kako se pisalo, Vidojevi satovi vrijede preko milion evra, dok je samo jedna Nikolinina narukvica koštala skoro 50 hiljada.

Vidoje je često dijelio momente sa zajedničkih putovanja na Instagramu, a i Nikolina je umjela da se pohvali luksuzom, te je nakon skandala u Kaštelu izjavila da nema ničeg čudnog u tome što je toliko vrijednu imovinu nosila na ljetovanje, jer ona voli nakit.

Ostavite komentar: