Otkrio zbog čega će se vratiti: Tarik Filipović oduševljen piramidama u Visokom

Poznati glumac i voditelj Tarik Filipović ovih dana uživa u Visokom.

Sa pratiteljima na svom Instagram profilu podijelio je fotografije koje su nastale u parku Ravne, ali i u čuvenom tunelu piramida koji svake godine privlači mnoštvo turista iz svih dijelova svijeta.

Fotografirao se sa Semirom Osmanagićem, a na ovoj lokaciji sreo je i glumca Josipa Pejakovića, kao i pjevača Gorana Karana koji su česti gosti na piramidama.

Posjetiti dr. Semira Osmanagića u Visokom i provesti vrijeme u tunelu Ravne za mene je uvijek iznova uzbuđenje i doživljaj… užitak je slušati o nečemu tako fascinantnom i znanstveno/naučno dokazanom… A tek energija koja vas ispuni nakon izlaska je neopisiva… Put spajanja mreže tunela sa piramidom Sunca bit će dug ali dostižan… Možda i puno kraći ako se nađu investitori koji će to ubrzati… a tek park Ravne… prava “Zona bez stresa”

I još “naletimo” na Josipa Pejakovića koji izgleda sve bolje, dragog Gorana Karana… I u tunelu čujem barem 7 svjetskih jezika – stoji u njegovoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Njegovu objavu komentirali su brojni prijatelji, a među njima i Željko Samardžić koji je napisao da je i on posjetio ovaj kompleks, i da će ponovo opet otići prvom prilikom.

Povodom njegove posjete Visokom oglasio se i dr.Semir Osmanagić:
Među uvogodišnjim zvjezdanim posjetiocima bosanskih piramida zasjala je i zvijezda Tarika Filipovića. Popularnom glumcu, TV voditelju i humoristi septembarska posjeta kompleksu Ravne bila je jedna u nizu u proteklih 15 godina.
Tarik je u mogućnosti da prati rast projekta i njegove uspjehe. Nakon posjete Muzeju Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’, prahistorijskom Podzemnom labirintu Ravne i ‘Arheološko-turističko-sprotskom parku Ravne 2’ Tarik je izjavio:
‘U svoje ime hvala svim ljudima koji podržavaju ovaj projekat. Puno razgovaram s ljudima, neke uspijem uvjeriti i poslati ovamo.’

Ostavite komentar: