Otkrile u kakvim su odnosima: Hurricane dale prvi intervju nakon najave razlaza

Članice grupe Hurricane dale su prvi intervju nakon što je objavljeno da će se uskoro razići i otkrile u kakvim su odnosima.

“Naši ljudi vole da dramatizuju svaku situaciju. Svakom kolektivu dođe kraj. Istekao nam je ugovor, ne mrzimo se međusobno, ne bijemo se”, kazala je Ksenija Knežević za “Blic“.

Ivana Nikolić je dodala da im je potreban predah od rada:

“Teško je kada kažeš ‘Raspadaju se’, uopšte nije tako. Radile smo na inostranom tržištu, svašta se izdešavalo. Stvarno nam je potrebno da se malo odmorimo i to je jedina prava istina. Poslije ‘Favorita’ smo ušle u mašinu, nismo imale predaha nimalo.”

Sanja Vučić tvrdi da su sve tri zadovoljne uspjehom koji su postigle.

“Od samog starta je bilo špekulacija da nećemo dugo trajati. Uspjele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe, nekoliko hitova, nastupa… Ženske grupe se uvijek povezuju s nekim tinejdžerskim periodom. Mi zaista imamo dosta godina za neki takav koncept. Ne kažem da je to razlog, ali je možda neko moje unutrašnje opravdanje zašto treba doći do nekog razrješenja. Neki faktori koji djeluju možda marginalno kada se skupe na jednom mjestu, može da dođe do kulminacije. Zadovoljne smo svime što smo uradile i stvarno malo da danemo dušom”, rekla je.

Ivana i Ksenija nisu otkrile planove za budućnost. Sanja je navela da će im pomoći ukoliko odluče ostati u muzičkim vodama.

“U posljednje vrijeme volim da se bavim autorskim djelom i odlučila sam da im napišem prvu pjesmu ukoliko žele da nastave da se bave pjevanjem. Niko ih ne poznaje bolje u muzičkom smislu od mene. Još jedan demant da postoji zla krv između nas”, kazala je.

Od nastanka grupe Hurricane pričalo se da Sanja smatra da je bolja od ostalih članica jer ima najbolji glas.

“Onda ne bih mogla da izdržim ni pola godine da imam takav stav. Ova grupa sadrži članice koje doprinose na određeni način. Svaka je imala priliku da se dokaže i pokaže”, objasnila je.

Takođe se pričalo da se često svađaju, da svima smeta što Ksenija uvijek kasni i da Ivana ne može da dođe do riječi od Sanje i Ksenije.

“Sve smo glasne i upadamo jedna drugoj u riječ i onda može da se izvuče iz konteksta. Za sva vremena mi je žao što to radim jer mi svi kažu da ne slušam i samo upadam u riječ”, navela je Ksenija.

Srpski mediji su raniji objavili da nisu htjele pjevati za 300 evra.

“Koliko priče o tih 300 evra, nećemo da pričamo o ciframa. Nikada nismo ovoliko zarađivale ranije, novac nije problem. To svakako nije razlog jer smo obezbijeđene”, zaključila je Sanja.

Ostavite komentar: