“Ostavila je odličan utisak”: Otac Cecinog dečka o posjeti pjevačice

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović upoznala je porodicu svog momka Bogdana Srejovića za njihovu krsnu slavu Sveti Jovan.

Pjevačica je otišla u Kragujevac, gdje je srdačno dočekana, a kako je protekao prvi susret otkrio je otac Ražnatovićkinog dečka, nekadašnji sportista Miloš Srejović.

“Ceca je ostavila odličan utisak, kao što sam i mislio. Bogdan je bio vrlo zadovoljan”, otkrio je stariji Srejović.

Cecin dolazak na Bogdanovu slavu dogodio se u najužem krugu porodice, koja je poštovala sve savjete epidemiologa usljed pandemije korona virusa. To je bio i glavni razlog što je samo nekoliko ljudi znalo da će Ceca otputovati za Kragujevac, te su ovog puta izostali pozivi ostalih članova porodice, prijatelja i poznanika da pitaju Miloša kakva je pjevačica uživo ili da dođu i lično upoznaju folk divu.

“Nije bio nikakav spektakl, pa me niko nije ni zvao od familije i poznanika da pita za Cecu. Sve je bilo pristojno, u krugu porodice, kako i nalaže trenutna epidemiološka situacija”, istakao je Miloš za Kurir.

Bogdanov otac se, kada se u javnosti saznalo za vezu Ražnatovićke i njegovog sina, javno oglasio i prokomentarisao njihov odnos. Tom prilikom je priznao i da je iz medija saznao za novu ljubav svog sina.

“Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoljetni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primjetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje miješao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i vidio tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu”, rekao je tada nekadašnji atletski šampion.

Ostavite komentar: