Osobina koju niko ne voli: Ovaj horoskopski znak je ubjedljivo najneodgovorniji

Neodgovornost je jedna od onih osobina koju niko ne voli, međutim postoje osobe koje su više neodgovorne od drugih i jednostavno to ne mogu da promjene.

Na tu negativnu osobinu dosta utiče i horoskop, a titulu najneodgovornijeg znaka zodijaka zaslužuje Strelac, poznat po tome da radi ono što želi jer se uvijek uzda u sreću.

Većina Strijelaca je dobronamjerna i prijateljski nastrojena, ali njihov slobodni duh ih tjera u suprotnom smjeru od obaveza i odgovornosti. Oni prije svega žele da se dobro zabavljaju, a njihov vladar Jupiter u astrologiji je poznat kao planeta srećnih okolnosti.

Njegovo pozitivno djelovanje Strijelci osjećaju još od malih nogu, pa oduvijek imaju osjećaj da ih štiti nešto moćno. Iz tog razloga najmanje se trude oko postizanja uspjeha, izvršavanja obaveza i planiranja poslovne strategije jer su uvjereni da će im se sve složiti onako kako žele. Tako najčešće i bude.

Djelovanje Jupitera, koliko god povoljno bilo, u ovom slučaju se može pokazati preprekom jer Strijelčevi prestanu da ispunjavaju obećanja i dužnosti, očekujući da će se na kraju ionako sve okrenuti u njihovu korist.

S njima je zabavno, ali ljudi se često umore prateći ih, pa ih mogu jedno vrijeme i izbjegavati.

Ostavite komentar: