Osim što dobija velike bakšiše, i on je široke ruke: Đani redom časti konobare VIDEO

Pjevač Radiša Trajković Đani nedavno je oženio sina Marka, a veselje su upriličili u jednom prestoničkom restoranu.

Ova svadba je izazvala veliku pažnju javnosti, a mediji su danima brujali o tome kako je izgledalo veselje kod porodice Trajković na kome se okupilo pola estrade.

Sada se na društvenim mrežama pojavio jedan snimak koji je izazvao lavinu komentara, a glavni akter je naravno Đani.

Naime, na dan vjenčanja sina Marka, kada je stigao u salu gdje se održalo svadbeno veselje Đani je napravio potez koji je za manje od 24 sata zapalio sve društvene mreže.

Đani je odlučio da počasti konobare koji su tog dana bili zaduženi za njihove goste, a svakom je dao jednu novčanicu od 50 evra.

Ljudi su na društvenim mrežama izbrojali da je pjevač za manje od jednog minuta podijelio čak 1.100 evra, a ispod videa samo su se nizali komentari.

“‘Car’, ‘Veliki gospodin’, ‘Kralj’, ‘Svaka čast familijo’, ‘Poštovanje za gospodina’, ‘No Đani, no parti'”, samo su neki od mnogobrojnih komentara na TikToku.

 

@djanimusic.official Ovako se postuju pravi konobari💪🏻💪🏻#foryoupage #fyp #foryou ♬ I Opet U Kafani – Đani

Podsjetimo, Đani i njegova supruga Slađana za Grand su otkrili šta su poklonili sinu i snajki za vjenčanje, a njihov odgovor je nasmijao sve do suza.

“Sinu smo poklonili za venčanje sve što smo i prvom, krov nad glavom, ljubav, pare, kola, cipele dva broja veće pošto ga žuljaju”, rekao je pjevač.

Ostavite komentar: