Oprostila se sa 48. Severina sutra slavi rođendan, u skladu s tim poslala jasnu poruku

Severina sutra slavi 49. rođendan.

Tim povodom oglasila se na društvenim mrežama.
“Draga moja 48., adio… Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći… Neke tvoje “zle” prethodnice su mi ipak nesebično “poklonile” puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu “iskustvo”… Tako da… molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju “zlu” prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe… ako bude potrebe. Mada je bilo puno više dobrih godina. Ako budeš dobra, biću ti najbolja prijateljica i riješiću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: “I prije smo imali problema pa ih nismo riješili”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju… Mimo svih prepreka. Ti znaš koju… Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile… Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš… Samo se smij svaki dan, kao na ovoj fotki, i sve će biti u redu. Okej?
Ne daj se, 49-to. Pozdrav generaciji 1972.” poručila je Splićanka. Iako je na korak do šeste decenije života, Severina vrijedi za jednu od najzgodnijih žena na javnoj sceni.

Ostavite komentar: