Opa! Roker priznao da je bio ljubavnoj vezi sa unukom legendarnog pjevača

Đorđe David je uživao u ljubavnoj vezi sa unukom legendarnog pjevača Cuneta Gojkovića. 

Ovu tajnu otkrio je roker u posljednjem izdanju emisije Zvezde Granda nakon što je njegov kandidat Alen Bajrović iz Sarajeva oduševio žiri izvedbom pjesme legendrnog pjevača “Kafu mi draga ispeci”. Možda David i ne bi privatizovao svoje izlaganje da ga Saša Popović nije pitao da li je uopšte ikada čuo za ovaj evegrin narodne muzike.

“Cune Gojković je čovjek koji je izmislio priču prije bilo kakvih Amerikanaca i Britanaca koja se zove čovjek glas. To su stvari koje postoje zapisane u fonoteci Radio televizje Beograd. I ono što je Bobi Mekferi radio dosta kasnije, poslije jedno 20 godina, pokojni Cune je radio još dok je bio junoša, dok je pjevao u kafanama sa Tozovcem i imitirao instrumente”, rekao je Đorđe David pa dodao: “To su neke stvari koje ja znam prvo jer su me interesovale, a drugo zato što sam se, kada sam bio mlad, zabavljao jedno godinu i po dana sa jednom od njegovih unuka.”

Ovo priznanje je izazvalo čuđenje kod prisutnih u studiju.

“Opa, nismo to znali”, rekao je Popović, a roker se zahvalio svom kandidatu.

“Puno ti hvala, kraljevski si odradio”, rekao je. Inače, pored Bajrovića u posljednjem izdanju muzičkog takmičenja žiri je oduševila i djevojka iz Sarajeva Slađana Zubčević, oko koje su se mentori otimali nakon što je maestralno izvela pjesmu “Lepi Moj”, piše Alo.

Ostavite komentar: