Pjesma “Alkohol”: Maja Berović završila u Netfliksovom filmu

Najveća filmska platforma “Netfliks” ima novi film u svom opusu koji je ugledao svjetlost dana u novembru. Na našim prostorima je već dobio ozbiljno pažnju jer je i muzička Maja Berović dio ovog ostvarenja.

Pomenuta filmska platforma je prije 15 dana objavila novi naslov “The swimmers” (Plivačice), ostvarenje koje priča priču o dvije sestre koje su izbjegle iz ratom razorene Sirije i upornošću i željom uspjele da stignu do Olimpijskih igara u Riju 2016. godine. Ono što je naše gledaoce posebno zaintrigiralo jeste što se u jednom dijelu filma čuje pjesma “Alkohol” Maje Berović.

Kako pišu mediji, autori ovog ostvarenja dobili su dozvolu za korišćenje Majinog hita koji se nalazio na albumu “Opasne vode”, a čiji autori su Marina Tucaković i Damir Handanović.

Scena u kojoj se dvije sestre voze autom dok sa radija ide nama dobro poznati zvuk je brzo postala viralna budući da se masovno dijeli društvenim mrežama, piše Blic.

Pojedini su pomislili da je ovo montaža i da sigurno neko pravi dobru foru zarad lajkova, ali se ipak radi o istinitoj priči.

Na zvaničnom spisku muzike koja je korišćena za film, pored “The Blaze”, Selene Gomez, Dejvida Gete i drugih svjetskih imena, stoji i Maja Berović.

Ovo je veliki uspjeh za pjevačicu, pogotovo ako se uzme u obzir da je film već dobio ozbiljnu publiku i pozitivne kritike. Na popularnom IMDB je već ocijenjen sa 7.5, iako je online tek nešto manje od 15 dana.

 

Ostavite komentar: