Oni svoje borbe vode sami: Ova tri horoskopska znaka ne traže pomoć

Svako od nas ima onog jednog prijatelja koji je uvijek tu za nas, ali koji nikad neće tražiti pomoć čak i kada mu je najpotrebnija. Nije stvar u tome što ne žele biti „kraljevi drame“, već što traženje pomoći smatraju nečim što ih čini ranjivim. Od tri znaka Zodijaka nikad nećete čuti „pomozi mi“. Evo od kojih znakova Zodijaka nikad nećete čuti „pomozi mi“.

Vodolija

Niko nije toliko uravnotežen kao Vodolija. Kad god može, Vodolija stoji sa strane i posmatra stvari, umjesto da se miješa i učestvuje u drami. Od jedne Vodolije ćete uvijek dobiti koristan savjet, podršku i pomoć, ali on smatra da sve uvijek treba i može riješiti sam, piše Atma. Kada imaju neki problem, Vodolije se povlače pred svijetom i u samoći traže rješenje. Iako djeluje kao da znaju što rade, Vodolije su izgubljene u toj svojoj pretjeranoj brizi i potreban im je neko bar da ih sasluša.

Ribe

Ribe su vrlo emotivne i intuitivne i samim tim probleme drugih ljudi koji im znače prihvataju kao svoje. Ribe će vam dozvoljavati da njihovu dobrotu koristite do maksimuma, iznova i iznova. Svaki put će potrčati da vas uhvate i prije nego što se spotaknete. Ali, kada njima zagusti, Ribe poput pravih riba zašute. Nikad vam jedna Riba neće reći da je u problemu čak i ako se na njoj jasno vidi da pati. Zato ako primijetite da nešto nije u redu, zastanite i okrenite ih u pravcu u kom treba da plivaju, s vama rame uz rame.

Djevica

Kada ste u nevolji, na prijatelja Djevicu uvijek možete računati. Ako imate ljubavnih problema, slušat će vas do dva sata po ponoći kako o tome pričate. Tražite novi stan? Doći će do vas već naredni dan i donijeti popis najpovoljnijih. Kada vama nešto zatreba, Djevica će pomjeriti planinu ako treba da vam se nađe pri ruci, ali kada je njoj potrebna pomoć, zavlada opšti muk. Zato bi trebali obratiti pažnju na ponašanje prijatelja u znaku Djevice i pri prvim znakovima njegove patnje pitati koja je vaša uloga u svemu tome i dati mu do znanja da nije sam.

Ostavite komentar: