“Ona je crni đavo sa plavom bojom kose”: Popularni roker “opleo” po Jeleni Karleuši

Rasprave članova žirija “Zvezda Granda” uvijek su temperamentne, a u razmjeni mišljenja i stavova oni nerijetku znaju da budu i surovi jedni prema drugima.

Direktor produkcije Aleksandar Milić Mili tako je nedavno rekao članu žirija, pjevaču Đorđu Davidu da kandidat koji se baš i nije proslavio u takmičenju, pjeva bolje od njega.

“Ova igra je surova i za kandidate i za nas, a ja sebi dajem za pravo da kažem da sam u domenu rokenrola najbolji i najkompetentniji. Uostalom, zar nisu dosadila prepucavanja Jelene i Viki, pa je svađa Milija i mene osvježenje? Šalim se, naravno, ali svako brani svoje stavove”, rekao je David o ovoj situaciji za Svet, dodajući da je Milijev zadatak veoma težak, i uporedio ga sa “gušterom koji mora da pronađe toplog zeca”.

“Miliju je jasno da sam ja to otpjevao bolje, ali on se za svoje kandidate bori na svaki način. Meni je to svojstveno, a recimo Jelena je par puta u prošloj sezoni izlazila iz stuacija i nema je po dva sata. Sjedne u auto i ode, da li ona plače sama ili se smije i pije kafu, ja ne znam, ali znala je ozbiljno da poludi zbog nečega što je smatrala da je ogromna nepravda prema njenom kandidatu. Mi tako sjedimo i čekamo je da se vrati”, ispričao je David, koji je dodao i da Jelena Karleuša jedina nije u grupi u kojoj se dopisuju članovi žirija.

“Imamo tu neku grupu gdje se čujemo, jedino jelena nije sa nama. Ona je crni đavo sa plavom bojom kose. Ne znam što je toliko asocijalna, meni je to bez veze. Po nekim parametrima, kažu ljudi, da je najveća zvijezda u žiriju, ali mi je nelogično da ne želi da bude u toj grupi i komunicira sa nama”, kaže pjevač.

Komentarišući situaciju iz prethodne emisije, u kojoj je zaplakao kada je vidio da njegova kandidatkinja nije dobila nijedan glas, što se ispostavilo kao šala žirija, objasnio je da je to njegov način reagovanja, piše express.

Ostavite komentar: