“Ona i dalje voli moje grudi”: Starleta Koko još uvijek doji petogodišnju kćerku

Glumica i starleta Nikol Ostin (42), poznatija kao Koko, proslavila se objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama, a slavi je potpomogao i brak s reperom Ajs Tijem (62).

Već neko vrijeme ju napadaju zbog toga što i dalje doji petogodišnju kćerku Šanel.

“Ona i dalje voli moje grudi. Želi tu i tamo ‘poslasticu’ i tako se povezujemo kao majka i kćerka. Zašto joj to oduzeti?”, rekla je Koko. Objasnila je kako misli da odluka o prestanku dojenja nije na njoj.

“Kad više neće htjeti, onda ćemo prestati. Ali sigurno joj neću reći ‘ne'”, rekla je. Ispričala je da se malena Šanel normalno hrani i da jede meso i hamburgere. Smatra da joj je dojenje neka vrsta utjehe i povezivanja pa ne planira to da oduzme kćerki.

Koko i Ajs Ti dopuštaju kćerki da spava gdje želi, pa tako može doći kod njih u “porodični krevet” kao i njihova četiri psa. Iako tako njihov seksualni život pati, kaže da imaju vrijeme kad su sami i intimni.

Ispričali su kako nisu klasični roditelji, pa nemaju određeno vrijeme kada malena mora da ide da spava.

“Nekad spava do 11 ujutro”, kaže ona. Šanel najviše voli horor filmove, a na strašne scene okrene glavu. Mama Koko smatra da se njen ukus za filmove nikada neće promijeniti, zbog toga što ih obožava, piše Telegraf.rs.

Ostavite komentar: