Ogromna cifra je u pitanju: Milica Pavlović zbog pjesme tuži sve redom

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović odlučila je da tuži koleginicu Anu Nikolić zbog pjesme “Provereno”, koju je izvodila na nastupima i predstavljala je kao svoju.

Tužba se još zvanično nalazi u advokatskoj kancelariji i nije zvanično podnijeta Tužilaštvu, ali se očekuje da se to desi svakog trenutka.

Međutim, pored Ane, tužba će biti usmjerena na više lica, počev od osobe koja je nelegalno postavila demo snimak pjesme “Provereno” na socijalnu platformu Jutjub.

Kako dalje navodi izvor za 24sedam.rs Milica će podnijeti tužbu protiv svih lica umiješanih u ovu aferu iz razloga što to šteti njenom poslu.

U krajnjem slučaju, ukoliko bi Ana počela da izvodi Miličnu verziju, Pavlovićeva može sudski da joj zabrani. Takođe, tužbe mogu da podnesu i sami autori pjesme “Provereno”, a to su Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić.

Kada je u pitanju odšteta koju Milica može da dobije, kako navodi izvor za goranavedeni portal, ona varira.

Ako se u obzir uzme da Ana Nikolić dobija više angažmana (nastupa), te profitira izvodeći svoju verziju pjesme, a Milica s druge strane da gubi poslovne ponude zbog toga, ona može da dobije mnogo veću odštetu. Cifru koju Pavlovićeva može da dobije ide i do 200.000 evra, prenosi Blic.

Ostavite komentar: