Ognjen Vranješ poručio Jeleni Karleuši: Iznosim sve detalje o našoj vezi

Jelena Karleuša podnijela je 120 tužbi protiv Ognjena Vranješa, kojeg tereti da je u javnost pustio njihovu privatnu SMS prepisku, kao i njene nage fotografije.

Takođe, samim tim ona je tužila i sve medije koji su o tome izvještavali i pisali prethodni mjesec, smatrajući da je time ozbiljno narušena njena privatnost.

U videoobraćanju koje je objavila na društvenim mrežama Jelena se po ko zna koji put pozvala na to da je majka i žena te da je izložena nezasluženom linču i da nikome neće dozvoliti da od nje napravi žrtvu.

– Ovo je prvi i posljednji put da se povodom ovoga oglašavam. Sve što je do sada objavljivano kao moja izjava ili izjava moga supruga apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srbijanskih medija – izjavila je Karleuša.

Dodala je da je tužila i fudbalera, saučesnika u ovom linču.

– Uz svaku od ovih 120 tužbi tužena je i osoba Ognjen Vranješ kao saučesnik svih tuženih medija – rekla je Jelena.

I dok Karleuša dojučerašnjeg navodnog ljubavnika oslovljava sa osoba, on je spreman da i na sudu dokaže šta je istina.

– Samo neka tuži. Na sudu ću iznijeti sve detalje o našoj ljubavi – rekao je Ognjen prijatelju kada je saznao da ga JK tereti pred nadležnim organima, prenosi Kurir.rs.

Podsjećanja radi, Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnesenoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. januara uvrijedila preko društvene mreže Facebook. Osim toga, istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete.

Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.
Takođe, Ognjen je podnio i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odjel za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti hoće li protiv pjevačice pokrenuti postupak.

 

Izvor:(Avaz.ba)

 Ostavite komentar: