Ognjen Vranješ podnio krivičnu prijavu protiv Jelene Karleuše

Fudbaler Ognjen Vranješ podnio je krivične prijave protiv estradne pjevačice Jelene Karleuše! Porno-skandal koji je izazvao “zemljotres” u Srbiji i regionu očigledno će dobiti epilog na sudu.

Uz krivičnu prijavu, Vranješ je protiv pjevačice podnio i dvije dodatne tužbe u kojima od Karleuše potražuje višemilionski iznos.

Vranješ je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu podnio zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti i odlučan je da na sudu istjera pravdu zbog, kako navodi, “prijetnji ubistvom”…

– Žalim tvoju ženu i tvoje dijete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam željela da budem s tobom – džabe ti je. Moj savjet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje djece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti!

Je*em li ti zlo sjeme devijantno! Ti si završio svoje – piše, između ostalog, u ranijem saopštenju JK, što je jedan od razloga podnošenja krivične prijave…

 

Izvor:(KURIR)

 Ostavite komentar: