Oglasio se Miki Mećava: Otkrio zbog čega je napustio kovid bolnicu

Pjevač Miki Mećava juče je samoinicijativno napustio kovid bolnicu “Arena”, gdje je skoro dvije sedmice bio na liječenju. Njegov potez je iznenadio mnoge, a sada se oglasio iz samoizolacije i ispričao o čemu je riječ.

“Osjećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego prije dvije nedjelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, prije svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima i kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti i kompetentnosti…”, napisao je on na svom Instagramu i dodao:

“Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno liječenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi doktor mi je rekao: “Što se nas tiče ti si za nas izliječen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.” Otišao sam do Arene gdje sam uredno primljen i uz konsultaciju sa ljekarima Arene shvatam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat iako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta, a ja sam jako alergican na prašinu! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio”, objašanjava Miki.

https://www.instagram.com/p/CCoDiHUhMaM/?utm_source=ig_embed

On je naveo da se konsultovao sa doktoima i da je otišao kući sa zaštitnom maskom, vizirom i rukavicama.

“Opet sam se konsultovao sa doktorima i zaključio da dalji ostanak u Areni može po moje zdravlje da bude veoma loš u ovom trenutku jer su mi pluća jako osjetljiva. Uredno sam se svima javio i otišao kući sa maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolovao sam se! Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga. Na kraju, neću navoditi imena nikoga više od doktora posebno, niti, profesora, ljekara, medicinskog osoblja i bolničkog osoblja koji su me držali i njegovali kao malo vode na dlanu, jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji i svaka im čast. Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete i velike profesionalce”, zaključio je pjevač.

 

Izvor:(Nova.rs)

 

 

Ostavite komentar: