Oglasio se Miki Mećava: Otkrio zbog čega je napustio kovid bolnicu

Pjevač Miki Mećava juče je samoinicijativno napustio kovid bolnicu “Arena”, gdje je skoro dvije sedmice bio na liječenju. Njegov potez je iznenadio mnoge, a sada se oglasio iz samoizolacije i ispričao o čemu je riječ.

“Osjećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego prije dvije nedjelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, prije svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima i kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti i kompetentnosti…”, napisao je on na svom Instagramu i dodao:

“Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno liječenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi doktor mi je rekao: “Što se nas tiče ti si za nas izliječen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.” Otišao sam do Arene gdje sam uredno primljen i uz konsultaciju sa ljekarima Arene shvatam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat iako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta, a ja sam jako alergican na prašinu! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio”, objašanjava Miki.

View this post on Instagram

,, Ovim putem zelim da se obratim javnosti, a povodom mog lecenja od opake bolesti Corona, kao I jucerasnjih naslova u novinama o navodnom bekstvu iz bolnice. Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoracio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih duzio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega zelim da iskazem ogromnu zahvalnost doktorima I kompletnom osoblju  Infetktivne klinike u Beogradu, na celu sa dr Goranom Stevanovicem , na izuzetnom profesionalizmu, pozrtvovanosti, hrabrosti, posvecenosti I kompetentnosti. Ukratko o jucerasnjem danu: Otpusten sam juce sa Infektivne klinike na kucno lecenje uz odredjenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim jos neki test preventive radi Dr. Stevanovic mi je rekao: ,, Što se nas tice TI SI ZA NAS IZLECEN , dobio si odredjenu oralnu terapiju a ti radi kako mislis da treba,,. Otisao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni nista nece raditi dok ne bude jutarnje vizite a mozda ni tada zbog velike guzve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat lako zarazenih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nesto sto je na moja pluca jako lose u tom trenutku uticalo !!!. To je prasina iz vojnickih cebadi i kreveta a ja sam jako alergican na prasinu!!! Poceo sam tesko da disem i nos mi se zatvorio. Opet sam se konsultovao sa Doktorima i zakljucio da dalji ostanak u Areni moze po moje zdravlje da bude veoma los u ovom trenutku jer su mi pluca jako osetljiva. Uredno sam se svima javio i otisao kuci sa maskom, vizirom i rulavicama. Samoizolovao sam se!!! Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan gradjanin ove drzave, i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju sale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga.   Na kraju, necu navoditi imena nikoga vise od doktora posebno, niti, profesora, lekara, med. osoblja i bolničkog osoblja koji su me drzali I negovali kao malo vode na dlanu jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji I SVAKA IM CAST.  Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete I velike profesionalce, I snagu prediv

A post shared by Miki Mecava (@mikimecava0306) on

On je naveo da se konsultovao sa doktoima i da je otišao kući sa zaštitnom maskom, vizirom i rukavicama.

“Opet sam se konsultovao sa doktorima i zaključio da dalji ostanak u Areni može po moje zdravlje da bude veoma loš u ovom trenutku jer su mi pluća jako osjetljiva. Uredno sam se svima javio i otišao kući sa maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolovao sam se! Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga. Na kraju, neću navoditi imena nikoga više od doktora posebno, niti, profesora, ljekara, medicinskog osoblja i bolničkog osoblja koji su me držali i njegovali kao malo vode na dlanu, jer bih nepravedno izostavio nekoga od njih. Oni su heroji i svaka im čast. Naše zdravstvo ima ogromne kapacitete i velike profesionalce”, zaključio je pjevač.

 

Izvor:(Nova.rs)

 

 

Ostavite komentar: