Oglasile se komšije koje mole za pomoć: Dunji Ilić se izgubio svaki trag!?

Ajla Begović, poznatija javnosti kao Dunja Ilić, našla se u centru skandala prije par dana kada se sa svojim članovima porodice sukbila oko nasljedstva, pri čemu je, prema sopstvenom priznanju, ujela majku.

Nakon toga Dunja Ilić je na svom Instagram profilu iznijela niz optužbi na račun Milana Stankovića u kojima je navodila da se pjevač bavio navodno iskorišćavanjem maloljetnika.

Poslije ovih objavi nekadašnja pjevačica je nestala sa društvenih mreža, a po mreži „X“ kružu apel koji je uputila komšinica njene majke.

Kako se navodi, Ilićeva se već danima nikome ne javlja, takođe, nije aktivna na društvenim mrežama.

„Pratioci i mlada djeco, molim vas, Dunja je jako loše. Mjesecima maltretira majku. Zbog nje je prije nekoliko meseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu“, objava je komšinica njene majke na ovoj društvenoj mreži, piše „Telegraf„.

unja Ilić iznenadila je svoje pratioce kada je na Instagramu otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom koju je tom prilikom i ugrizla za ruku. Ona se nakon toga oglasila i otkrila zbog čega ima problem sa porodicom.

„Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasljedstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti materina, ku*vo mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletjela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isjekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla“, rekla je Dunja za „Blic„.

Ostavite komentar:

88nnd4crj7