“Odjednom su upali, stavili nam lisice…”: Mimi Oro opisala kako su privedene ona i Ajfonka

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u SBPOK, u utorak 2. marta.

Obje su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja za Telegraf JETSET ispričala šta se dogodilo.

“Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo…Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cijele ove situacije, ali rekli su mi da ne smijem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali vidjećemo”, rekla je Mimi, koja se, kako kaže, još uvijek nije čula sa Maksimovićevom.

“Nisam se još čula sa Tijanom, ja sam pitala da li je ona završila, oni nisu htjeli da mi odgovore, sad sam kupila da jedem i evo me u stanu. Pokušavam da je dobijem”, rekla je.

Milica kaže da nije očekivala da će biti privedena, ali da je odgovorila na sva pitanja.

“Nisam ovo očekivala, u prevodu u šoku sam, ja nemam blage veze s tim. Nisam upućena, nisam iz tog svijeta, ali mora svako da se ispita, kao sad i vi da znate nekog, pa vas privedu da vas pitaju o njemu, ali nemam blage veze s tim2, naglasila je starleta. Mimi i Tijana u SBOK su bile više sati na saslušanju. Prva je nakon nekoliko sati isti napustila Tijana, a dva sata nakon nje je izašla i Mimi Oro.

Starleta se smijala po izlasku iz SBPOK, a kada je stigao taksi koji je pozvala, mahala je fotografima. Za razliku od Mimi, Tijana je bila vidno neraspoložena i psovala je. Kako su mediji naveli, na poziv je bila veoma neprijatna, i uz salvu ružnih riječi spustila slušalicu.

Inače, ekipa portala Telegraf.rs nedavno je kontaktirala Tijanu, baš na temu priča o navodnoj povezanosti sa Belivukom i ekipom, ali je istakla da “ni riječi na tu temu neće da kaže”.

Podsjetimo, Tijana je nedavno potpisala sporazum o priznanju krivice za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

Ostavite komentar: