Od luksuza zastaje dah: Goran Bregović posjeduje 30 nekretnina, djeci kupio stanove u elitnom naselju

Muzički umjetnik Goran Bregović prema pisanju medija u svom posjedu ima preko 30 kuća, vila, stanova, garsonjera u vrijednosti navodno od preko 35 miliona evra.

U Beogradu na Senjaku posjeduje dvije vile zaštićene ogromnim zidinama. On zapravo iznajmljuje neke od objekata i za to dobija kiriju.

– Goran Bregović može da se pohvali da u vlasništvu ima bar 30 nekretnina u regionu, a oko 15 ima u srpskoj prestonici. Goran je na ovaj način riješio sebe, ali i svoje najmilije. Naime, Bregović većinu kuća i stanova izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova na pomenutoj lokaciji prošle godine kupio je za svoje ćerke – otkrio je jednom prilikom izvor za “Blic”.

Ni ne čudi zbog čega Brega ulaže u nekretnine, s obzirom na to da je kao mlad počeo da stvara i štedi svaki dinar. Radio je razne poslove kako bi uspio danas da obezbijedi sebe i svoju porodicu.

Podsjetimo, Brega je prošle godine odlučio ćerkama da u jednom popularnom beogradskom naselju, blizu centra grada, kupi dva stana što je on potvrdio u emisiji kod Milomira Marića.

 

 

Ostavite komentar: