Obmanjuju javnost! Nakon neviđenog ljubavnog blama, pjevačica i general policije tajno se viđaju

Ljupka Stević i general policije Dragiša Simić navodno danima obmanjuju javnost da nisu u kontaktu.

Pjevačica i njen, kako ona kaže, bivši partner sastali su se u utorak uveče u jednom restoranu u naselju Braće Jerković u Beogradu, piše Kurir.

Uprkos tome što i Ljupka i Simke danima negiraju da su u kontaktu, kao i da između njih nema više ničega, istina je sasvim drugačija. Izvor pomenutog medija, koji se zatekao u utorak uveče u jednom popularnom restoranu na Voždovcu, gdje Simić inače često dolazi s prijateljima, video je ovaj “posvađani par” kako sjedi zajedno.

Tajni susret ljubavnika održao se oko 21 čas, neposredno pred Ljupkino gostovanje u emisiji “Ami Dži šou”, gdje je pričala o čitavom incidentu i još jednom slagala da nije kontaktirala s generalom.

Njih dvoje nisu bili sami za stolom te večeri, već su im društvo navodno pravili Dragišini prijatelji, a sve vrijeme su se skandalozni ljubavnici smijali i pričali. Simić je, kako saznajemo od našeg sagovornika, Ljupki davao instrukcije šta će u narednom periodu govoriti u medijima, između ostalog i u “Ami Džiju”, gdje je samo sat vremena nakon susreta gostovala.

Stevićeva i Dragiša su u kontakt stupili ubrzo nakon što se dogodio skandal kada mu je, ispred zgrade u kojoj žive, polupala automobile i posjekla ruku jer je otkrila da se viđa sa još tri djevojke, odnosno da ima četiri ljubavnice. Pjevačica je generalu pisala od prvog dana, ali ju je on neko vrijeme ignorisao. Onda ga je, poslije dva dana patnje, Stevićeva pozvala s broja svoje majke, pa su tako obnovili komunikaciju i od tada se redovno čuju i viđaju, prema ovim navodima.

Ljupka je prije tačno nedjelju dana demolirala dva automobila svog partnera jer je saznala da ju je varao. Ona je u njegov automobil postavila uređaj za prisluškivanje, pa je čula njegove razgovore s djevojkom koju je, kako ona tvrdi, zvao u svoju vikendicu na Avali, gdje ima i bazen. Kada ga je pitala s kim je razgovarao, Dragiša je svoju ljubavnicu slagao da nije pričao ni sa kim, te je obrisao sve pozive iz telefona, ali mu je ona tada rekla da ga je prisluškivala i da sve zna. Potom je na parkingu ciglom lupala automobile, izbušila gume i razbila staklo, tada se posjekla, pa je završila na VMA.Ostavite komentar: