Novo izdanje Nede Ukraden: Sa 15 kilogramam manje iznenadila sve FOTO

Poznata pjevačica Neda Ukraden pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, koje je oduševilo sve one koji je prate.

Neda Ukraden je poznata kao neko ko jako vodi računa o fizičkom izgledu, pa se već decenijama unazad nalazi na listama najljepših dama na našoj javnoj sceni.

Kako se spekuliše, ona je u posljednje vrijeme smršala oko 15 kilograma, a rezultat dijete je vidljiv.

Na svoj Instagram profil postavila je fotografiju iz Bugarske, na kojoj se vidi da izgleda nikad bolje.

“Prava dama”, “fenomenalno, Nedo”, “mačka bila i ostala”, poručivali su joj u komentarima, a vjerujemo da joj komplimenti i te kako prijaju.

Neda će, inače, na ljeto proslaviti 73. rođendan. Nedavno je bila u žiži interesovanja javnosti, jer je navela da misli da su je emotivni partneri tokom života varali, piše Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Da ti kažem, mislim da da. Uvijek se nekako takmiče sa mnom misleći da smo mi sa estrade, ma samo na gomili što nismo. U stvari to je jako težak i naporan život pogotovo za ženu, za osobu koja je majka, koja ima nekakav dom i porodicu. To je patološka želja da držiš sve u normali, da tvoje dijete ne osjeti tvoje odsustvo, da tvoj muž ne oseti, tvoja kuća, da je snabdeveno, skuvano, sve podmireno, a ti si negde 800-900 kilometara daleko, dolaziš u tri ujutru i tako dalje. E sad, taj ko može da razumije, taj stvarno zaslužuje poštovanje, a takvih je jako malo – kazala je tada.

Ostavite komentar: