Novi biznis! Stanija odlučila da svoje golišave fotke prodaje na erotskom sajtu

Starleta Stanija Dobrojević otvorila je nalog na erotskom sajtu i na njemu će, kako pišu mediji, prodavati svoje fotografije za 50 dolara.

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” i dalje će se slikati golišava za Instagram, a najpikantnije fotke objavljivaće na pomenutom sajtu.

“Stanija je pronašla još jedan način da zaradi. Otvorila je nalog na platformi koja je postala popularna u cijelom svijetu, pa će tamo kačiti svoje erotske fotografije. Sve radi otvoreno, pod svojim imenom i prezimenom i plan joj je da svaki dan kači po jednu necenzurisanu sliku”, kaže izvor blizak starleti.

Staniji su ideju za novi biznis, kako se navodi, dale svjetske zvijezde.

“Dok je boravila u Americi, vidjela je da tamo mnoge pjevačice zarađuju milione kačeći fotke na ovaj sajt. Odlučila je da pokuša i ona. Stanija je nedavno odlučila da remontuje silikone, jer je željela da na novim fotografijama izgleda besprijekorno. Dugo već planira da naplaćuje svoje fotke, pa je zbog toga išla kod hirurga da se dotjera. Zamijenila je silikone i sada je prezadovoljna svojim izgledom”, tvrdi izvor pomenutog lista.

Starleta je o svom novom poslovnom poduhvatu obavijestila i članove porodice.

“Stanija ništa ne krije od svojih. Odmah je ispričala majci i bratu da planira da unovči fotografije koje godinama dijeli na internetu za džabe. Majka Slavica joj je rekla da radi šta god hoće, samo da se ne vraća u rijaliti jer to psihički ne može da podnese. Zbog majčinih molbi ona je odustala od ideje da u septembru uđe u posljednju sezonu “Zadruge”. Mišljenje porodice joj je veoma važno”, kaže.

Novi set Stanijinih fotografija vidio je i njen dečko, Crnogorac Marko Marković.

“Marko je već navikao na to da mu se devojka skida potpuno gola i na taj način zarađuje novac. U početku je ljubomorisao, a sada se već pomirio sa tim. Čak je često on i fotografiše”, kaže izvor.

Ostavite komentar: