Novak Đoković: Želim da budem s porodicom

Poslije osvajanja Australijan opena najbolji teniser svijeta Novak Đoković vratio se u Evropu na zasluženi mini-odmor sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i kćerkom Tarom.

Poslije osvajanja rekordne, sedme titule na Australijan openu u Melburnu, ujedno i petnaestog grend slema u dosadašnjoj karijeri, Novak Đoković (31) se vratio u Evropu, svojoj porodici.

Na aerodromu u Nici najbolji teniser svijeta izjavio je za Canal+ da jedva čeka da vidi suprugu Jelenu (32), sina Stefana (4) i kćerku Taru (1,5), koji su njegov furiozni nastup u Australiji pratili iz svog doma u Monte Karlu.

Prvo moram da se osvježim, da napunim baterije. Jer koliko god je važno da se radi, važno je i okrijepiti se, biti uz porodicu. Želim i da pronađem novu energiju i vratim se na teren da bih još uživao. Tek smo na početku sezone, a da li ću moći da držim sva četiri grend slema u isto vreme, ne znam. Imaću šansu na Rolan Garosu i imam veliki motiv – izjavio je Nole svestan činjenice da je najveći vladar Otvorenog prvenstva Francuske Rafael Nadal, koji je tamo 11 puta podizao pehar.

 

Izvor:(Gloria)

Ostavite komentar: