Nova drama u Holivudu: Anđelina Džoli i Bred Pit se bore za imanje od 160 miliona dolara

Hiljadu hektara francuskog imanja dijele Anđelina Džoli (46) i Bred Pit (57), a ono je za par imalo nekad posebno značenje, jer su tamo održali tajno vjenčanje 2014. godine.

Anđelina je sad optužena za pokušaj prodaje svoje polovine i to bez obavještanja Bredu kao i prvu ponudu njemu za kupovinu.

Imanje je vrijedno 164.000.000 dolara, a bivši supružnici su postali ravnopravni vlasnici tek kad je Bred prepisao 10 odsto udjela u vlasništvu Anđelini, pa nisu više bili u razmjeri 60 – 40.

Navodno je kao dio njihovog dogovora bila i stavka da se moraju međusobno konsultovati prije eventualne prodaje, što Anđelina nije ispoštovala.

Džoli je papire za razvod predala još 2016. godine, a nakon toga par je dobio podjeljeno starateljstvo nad petoro djece koja nisu još punoljetna. Anđelina želi da ima potpuno starateljstvo, a trenutno traje borba i na tom polju između bivših supružnika. Oni uz sina Medoksa (19), imaju i 5 maloljetnika: Paksa (17), Zaharu (16), Šajlo (14) i blizance Vivijen i Noksa (12).

Ostavite komentar: