“Njegova žena dovedena u zabludu”: Ana Nikolić se oglasila nakon priča da ima novog dečka

Ana Nikolić (43) ističe da nije u emotivnoj vezi sa Dejanom Nikolićem, te da je “njegova žena dovedena u zabludu”, kao i da je baš zbog nje riješila da se oglasi.

“Već 18 godina sam na estradi i nikada se za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje vjenčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno dijelila i komentarisala”, počela je Ana.

Ana je rekla da joj nije jasna ova situacija.

“Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam poslije toliko godina na estradi, poludjela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, dijelim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posljedica”, objašnjava Nikolićeva.

Nikolićeva je rekla da njegov odnos sa suprugom ne želi da komentariše.

“Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejan bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smijem da dijelim”, istakla je Ana.

Ana je još jednom ponovila da ni u buduće svog momaka neće predstavljati javnosti.

“Neću javnost puštati u svoj krevet niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pjesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razumije”, zaključila je pjevačica, piše Telegraf.

Ostavite komentar: