Nisu ni svjesni koliko su sebični: Od ova tri znaka horoskopa bježite što dalje

Ljudi rođeni u ova tri znaka uglavnom teško održavaju dobre odnose s ljudima jer gledaju isključivo sebe i svoje potrebe. Svog sebičluka uglavnom nisu svjesni, pa ga uglavnom brižno gaje i zalivaju.

Iz njihove perspektive problem je u svima ostalima, naravno. Bježite što dalje.

Blizanci

Zbog svog prevrtljivog stava često ih smatraju ispraznima i površnima. Blizanci se prilagođavaju okruženju u kojem se nađu zbog svojih ličnih, sebičnih pobuda. Mogu vas uvjeriti da su velikodušni, ali vrlo brzo ćete shvatiti da to nije istina. Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom su vrlo neozbiljne i žele samo sebi ugoditi po svaku cijenu. Kada im se vi jednom obratite za pomoć, oni su tada zauzeti, nemaju vremena ili vam jednostavno ne daju objašnjenje zašto ne žele pomoći.

Lav

Lavovi obično moraju imati sve što žele pa nije iznenađujuće da su se našli na ovoj listi. Pripadnici ovog znaka smatraju da su bolji od drugih i uvjereni su da zaslužuju sve što zamisle, a na putu ka ostvarenju svojih ciljeva ne prezaju ni pred čim. Ako ih zamolite za uslugu, odmah će početi razmišljati šta oni mogu dobiti od vas.

Djevica

Djevice svakome pronađu nedostatak, ali rijetko su samokritične. Svoj oštri vid koriste većinom da pronađu mane u drugoj osobi. Djevicama je važno da sve ide po njihovim pravilima. Ne reaguju dobro na kritiku, pa je uzaludno i pokušati dati im do znanja ako pretjeraju. Sebičluk pokazuju tako što dobrotu drugih uzimaju zdravo za gotovo, a tuđa osjećanja potpuno zanemaruju, piše noizz.rs.

Ostavite komentar: