Nikolina Pišek u velikoj krizi: Prodaje skupocjen nakit kako bi vratila dugove

Popularna voditeljka traži način kako da izađe iz finansijske krize u kojoj se našla nakon smrti supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina se hvata za slamku spasa, pa uveliko razmišlja da proda skupocjeni nakit kako bi vratila dugove koji su joj se nagomilali zbog renoviranja kuće u Zagrebu i kako bi preživjela dok ponovo ne počne da radi.

Ona je svoj radni staž na televiziji prekinula prije devet godina, kada se udala za Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini, a koji ju je tokom braka do iznenadne smrti obasipao pažnjom.

U prilog tome svjedoči i to što s ruke ne skida narukvicu “kartje” od 45.600 evra, koju je nosila na sahrani i kasnije na pomenu od 40 dana. Pored toga Nikolina šeta i Tifani privezak od 6.650 evra, kao i vrijedan verenički prsten. To nije jedina vrijednost koju su posjedovali, ali imali su i veliki gubitak, piše Kurir.

Podsjetimo, prije dvije godine supružnici su iznajmili vilu u Hrvatskoj iz koje im je, kako su prijavili policiji, nestali satovi i nakit u vrijednosti od skoro 267.000 evra. I pored toga, bračni par je kupio pametnu vilu na kredit, koji su podigli kod jedne banke iz Austrije i jednog advokatskog društva iz Zagreba. U pitanju su dvije pozajmice od po 400.000 evra, ukupno 800.000 evra, i za to imaju hipoteku. Nekretnina je vrijedila ukupno milion i po evra, što znači da su ostatak od 700.000 evra platili u gotovini.

Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate koje su visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podjele imovine jer se nije vodila na Vidoja. Prije nego što je Ristović sahranjen, bilo je polemike o tome ko će da naslijedi njegovu imovinu, u šta spadaju nekretnine i dragocjenosti poput umjetničkih slika i nakita čiji je bio kolekcionar.

Ispostavilo se da se na njegovo ime ništa nije vodilo. Stan u centru Beograda, u Kneginje Zorke, u kojem je boravio s porodicom, vodi se na ime njegovog oca Vitora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, što je on i potvrdio.

 

 

Ostavite komentar: