Nikola Kojo napušta Srbiju?

Istaknuti dramski umjetnik, Nikola Kojo (52) još prošle godine pričao je o tome da ne planira da provede ostatak života u Srbiji, kao ni da mu ovdje odrastaju djeca, a sad je navodno, prenosi magazin “Gloria”, podnio zahtjev za useljenje u Sloveniju.

Kojo nije potvrdio ove navode, kao ni Ambasada Republike Slovenije u Srbiji. je za portal Klix.ba pričao o tome zašto planira da ode odavde sa suprugom Aleksandrom i njihove tri kćerke – Anom i bliznakinjama kojima nikad nije želio da otkrije imena.

“Otkriću vam da sam spreman da se iselim odavde, iako imam 52 godine, a o destinaciji još uvek ne mogu da govorim. Ne mislim da provedem starost ovde, niti da moja deca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi koja guta svoje ljude”, ispričao je tada.

Prošle godine je kao bomba odjeknula vijest da glumac Nikola Đuričko napušta Srbiju. Glumac je od tada dobio ulogu u seriji “Strangers things” i objasio da li je otišao “preko bare” zauvek ili ne:

“Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac”.

Izvor: Nezavsine novine

Ostavite komentar: