Nikad ne odrastu: Pripadnici ovih horoskopskih znakova su djetinjasti

Djetinjasti ljudi su noćna mora, pogotovo ako s njima želite da razgovarate kao odrasla osoba.

Svako od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znakovima, detinjasto je baš sve!

Ovan

Odgovornost i zrelost su za ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zato su uvijek puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari – često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne moraju da priznaju svoju grešku.

Blizanci

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vrijeme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može da bude vrlo problematično u vezama.

Škorpija

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako Škorpija nije zamislila, njihovo raspoloženje se mijenja, postaje svadljiva i agresivna i ponaša se kao malo dijete koje nije dobilo lizalicu na kasi.

Ostavite komentar: