Nijedan fetiš im nije stran: Ovi znakovi horoskopska su apsolutni pobjednici u seks-izdržljivosti

Apetiti horoskopskih znakova za seks se razlikuju, a neki ovoj aktivnosti pristupaju umjereno, dok drugi za mjeru ne znaju.

Ovan

Osoba bez blama. On nema problem da ti kaže šta želi, odnosno bez ijedne riječi će ti vrlo jasno staviti do znanja koji dio tebe mu je neophodan odmah. Nema veze ako su oko vas ljudi, ako situacija nije najprikladnija, on ne može da suzbije impulse. Predigra ga ne zanima, on je odmah za konkretnu akciju, što grublje i brže to bolje, a nema ništa ni protiv grupnog seksa. Ako, daleko bilo, mora da apstinira makar 48 sati on je kao leš koji hoda, mrtav iznutra.

Blizanci

On već svojim stilom oblačenja poziva na seks, a kad vidi da je primjećen kreće da ispaljuje arsenal dvosmislica sa seksualnom konotacijom uz neizbježni kikot. Odvukao bi u krevet svakoga i za njega ne postoji zabranjeno voće, pa je sklon zavođenju zauzetih ljudi. Voli da se kreće u raznolikim društvima i lako uspostavlja komunikaciju jer tako ima što veću mogućnost za izbor partnera, a nije im strano ni eksperimentisanje sa partnerom istog pola. Nenadmašan je u trojkama, a ono što ga najviše potajno pali jeste svingeraj.

Škorpija

Svjesna je šta sve zna i umije i uopšte se ne libi da to i pokaže. Škorpiji je seks kao lov, prvo vreba žrtvu pa je zaskoči i na kraju… Prvo se pravi da je nezainteresovana, a dok trepneš okom već te je dovukla u svoju jazbinu. Još uvijek si pod stresom što ti je raskomadala odjeću a već ti je nabila kuglu u usta. Ostaviće te na kratko u tom izdanju samo da bi se kostimirala u dominu i onda će te uz pomoć brojnih pomagala iz njene bogate kolekcije natjerati da joj budeš rob. Češće ne može da se uzdrži pa su joj omiljena mjesta za seks haustori i podzemni prolazi. Što veća šansa da je neko vidi, to bolje jer prosto uživa u tome, a i smatra da od nje svaki voajer ima šta da vidi i da nauči, piše Besno pile, prenosi Noizz.rs.

Ostavite komentar: