Nigor se prisjetio stradalog kolege iz benda: Eh, da si tu, pa da se napijemo za tvoj rođendan

Pjevači Igor Lazić Niggor, Nebojša Saveljić i Duško Nikolić su bili članovi benda Monteniggers, koji je harao devedesetih godina.

Nažalost, prvo je umro Duško, a potom Nebojša, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći na saobraćajnom putu Podgorica-Cetinje.

Niggor je nekoliko puta isticao koliko su mu značili prijatelji iz benda, a sada se prisjetio Nebojše, koji je rođen na današnji dan.

“Eh, da si tu, pa da se danas napijemo za tvoj 50. rođendan”, napisao je Niggor na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, 31. oktobra 1999. godine, rano ujutru, vozilo u kome se nalazio Saveljić, zbog neprilagođene brzine je prešlo na suprotnu stranu i udarilo u stijenu, a od jačine udarca prevrnulo se na krov, pa sletjelo u jarak pored puta. U automobilu su se našlo i još dvoje ljudi, a jedna djevojka je bila teško povrijeđena.

Kada je u pitanju još jedan pokojni član grupe Monteniggers Duško Nikolić, koji je 1996. godine umro od leukemije, Nigor je jednom prilikom opisao šta je uradio na prijateljevoj sahrani.

“Na Duletovoj sahrani sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, ali kako sam ja to znao… Ja sam htio da on sluša taj CD u nekom drugom svijetu. Ispostavilo se da ne bi trebalo u grob stavljati stvari od živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je rekao da smo tada automatski zakopali i sebe i svoje karijere. Onda su se poslije dešavale neke čudne stvari…”, ispričao je Niggor svojevremeno u jednoj emisiji.

Ostavite komentar: