“Nestao mi glas, bila sam mrtva žena”: Pjevačica otkrila da ju je rakija spasila od korone

Pjevačica Nada Topčagić mjesecima unazad, posebno otkako vlada pandemija korona virusa, vrijeme provodi sa suprugom Zlatkom u njihovoj kući na Tari gdje uživa u prirodi i svježem vazduhu, a slobodno vrijeme osim za duga pješačenja koristi i za rad.

“Ja sam toliko toga napravila, Zlatko mi kaže:“Ti samo ideš i dijeliš!“. A zadnju turu ajvara kad sam pravila, ja sam jaukala na sav glas! Toliko sam bila smorena, jer sam odjurila poslije Borine sahrane da završim taj posao, a poslije sam morala da jurim na rođendan na kom sam pjevala… U takvom sam procesu bila, samo negdje jurim, žurim… Ne znam ni sama kako sve postižem! Evo sad se opet vraćam na Taru, stalno nešto radim – sad hoću da kamenom ojačam kuću, jer je to montažna kuća… Sad i u Banovcima moram da sređujem sve i svašta, tamo brdo nekih stvari imam da završavam… To je skladište – kako sam kupila tu kuću osamdesetih godina, ništa nisam ni ulagala, tamo sam samo nosila i odlagala, sve sam to pretvorila u skladište”, u dahu priča Nada .

“Kad idem u prodavnicu, obavezno nosim masku, sve što treba. Nekoliko ljudi je u našem okruženju umrlo od korone, ne znam šta da kažem… Jedan čovjek koji ima kuću na Tari odmah do naše, izdavao je kuću samo Kinezima iz Vuhana. U tom periodu baš kad su oni bili tamo, ja sam bila mrtva – temperatura, nestao mi glas, ma nema… Mrtva žena! To je bilo u januaru, dok se korona još nije pojavila zvanično kod nas! A ti Kinezi iz Vuhana su sve vrijeme tamo gore sa mnom bili, išla sam tamo kod tog komšije i da jedem… Nisam, naravno, iz istih tanjira kao i ti Kinezi, ali otkud znam ja… Mada, ja mislim da je sto odsto rakija u pitanju, da me to spasava! Sad sam pjevala na rođendanu, pila sam dosta rakije i nisam se razboljela… Ali ne bilo koja, samo šljivovica! Prala sam i ruke s rakijom, mazala se po licu i vratu i to je to, majke mi”, ispričala je.

Pitali su je da li strahuje da će upasti u finansijsku krizu.

“I strahujem i ne strahujem… Ali tačno znam koliko mogu da se pružim. Sada su takva vremena, moramo svi da razmišljamo o finansijama. Moraš platiti poreze, sve dažbine, a onda se živi od onoga što vam ostane. Uvijek kad je kriza, sebi kažem: “Nado, koči!“, uvijek sam se plašila tih crnih vremena koja stalno dolaze… A kad vidim kako se neki razbacuju sa tolikim parama… Meni to stvarno nije jasno”, iskrena je pjevačica.

Pričalo se, ipak, da Nadi posljednjih mjeseci uopšte nije loše – naime, šuškalo se da pjevačica na mesečnom nivou inkasira čak 10.000 evra samo od izdavanja svojih nekretnina. To, prema Nadinim riječima, nije istina.

“To su gluposti, kakvih deset hiljada evra?! Pa, ja da imam deset hiljada evra mjesečno, pa gdje bi mi bio kraj?! Pominje se moja crkavica, a ne milioni onih koji imaju hiljade i hiljade kvadrata… Gdje mene nađoste sa Bregovićem?!”, bez dlake na jeziku objašnjava pjevačica, piše Pink.

Ostavite komentar: