Neša „Twins“: Očekujem popularnost kao nekada

Članovi grupe “Twins”, Manuela i Nebojša Kostrešević, devedesetih su se smatrali ikonama domaće dens muzike.

Rođeni brat i sestra za 16 godina muzičke karijere izdali su devet albuma, a jedan od njihovih najvećih hitova je pjesma “Plavi slon”, koja se i poslije 23 godine rado sluša na svakom ćošku.Nakon uspjeha koji su tada doživjeli, oni su odlučili da se povuku iz javnosti i vrate u rodnu Švajcarsku. U međuvremenu, Neša se bavio muzikom u studiju za anonimne pjevače, a Manuela se udala, rodila dijete i sa sadašnjim suprugom je otvorila firmu za životno i zdravstveno osiguranje.

Međutim, Neša nikada nije prestajao da se bavi muzikom, ali to je radio iz sjenke sve do prošle godine, dok nije ponovo došao u Srbiju i objavio nekoliko pjesama.

„Znao sam da će doći do mog povratka kad-tad. Bilo je krajnje vrijeme da se vratimo jer znamo koliko nas ljudi cijene i vole. Prije dvije godine smo izdali pjesmu „Ej, mala ludice“ za „IDJ Videos“ i potpisali prošle godine ugovor sa „Grand prokcijom“, za koju izdajemo 12 novih pjesama“, rekao je pjevač i otkrio da li je teško povratiti popularnost koju su imali nekada.
„Očekujem bar nešto. Ostaje na tome da vidimo“, rekao je Neša, navodi “Nova.rs”.
 

 

Ostavite komentar: