Nemaju prave prijatelje: Ova tri horoskopska će to otkriti

Prema tumačenju astrologa u narednom periodu postoji velika vjerovatnoća da će pripadnici ova tri horoskopska znaka doživjeti neprijatno iznenađenje – njihovi prijatelji će posle mnogo vremena pokazati svoje „pravo lice“.

Ovan

Osoba kojoj ste ukazali povjerenje uskoro bi mogla da vas iznevjeri. Da li možete da pretpostavite ko je to? Ako imate neku osobu na umu, vjerovatno ste u pravu.

Blizanci

Sjetite se da li ste u prošlosti nekom ostali dužni ili niste održali svoju riječ. Izdali ste povjerenje te osobe nakon čega joj je bilo potrebno mnogo vremena da se ponovo osjeća sigurno u vašoj blizini. U međuvremenu, ste se zbližili i pomislili da su ružne stvari sada iza vas. Zapravo ta osoba vam nikada nije uistinu oprostila. Njoj jednostavno više nije stalo do vašeg prijateljstva.

Strijelac

Poklonili ste svoje povjerenje osobi za koju se već na prvi pogled moglo zaključiti da će vam okrenuti leđa kada vam bude najpotrebnija. Čak iako ste postali svjesni te opasnosti pravite se da ne vjerujete u to. Vrijeme je da prihvatite realnost.

Ostavite komentar: