Nema šanse da se pomire! Mira Škorić i Neda Ukraden ne pričaju godinama, evo koji je razlog

Mira Škorić i Neda Ukraden i dalje ne mogu očima da vide jedna drugu!

Naime, kolege su u nekoliko navrata pokušale i da ih pomire, ali niti Mira želi da čuje za Nedu, niti Nedi pada na pamet da pređe preko sukoba koji su imale prije nekoliko godina na snimanju novogodišnjeg programa na RTS-u.
Podsjetimo, Neda se tada satima bunila da joj ne odgovara zvuk, pa je, kako je Mira objasnila, izvoljevala i oko svjetla, i oko šumova, ma baš ih je sve poremetila, i to toliko da je Mira maltene skočila da je bije.
Od tada se njih dvije ne mirišu i nema šanse da se pomire!
“Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspješnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pjevača, od Lepe Lukić, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, Ane Bekute… Nikome ništa nije smetalo, samo Nedi”,rekla je tim povodom Mira, a Neda je bila ironična:
“Ne zamjeram osobi koja tako može da reaguje. Jer, normalno, svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u falšu. Ali dobro, to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa poslu kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno”, rekla je Neda, nakon sukoba sa koleginicom, piše Skandal.

Ostavite komentar: