“Neko se ubije, ja sam izabrao drogu”: Gagi Đogani do detalja ispričao kako se odao porodica

Pjevač Gazmen Đogani poznatiji kao Gagi, preksinoć je uhapšen jer su kod njega nađene dvije kesice kokaina, nakon čega je pušten iz policijske stanice.

“Nisam taj profil narkomana, ja sam čovjek umjetnik, cijelog života sam se bavio sportom, 15 godina sam igrao fudbal. Igranje i koreografija mi je bilo sve u životu. Jednostavno, razlog mog odavanju poroku bio je moj emotivni razdor koji je uslijedio kao posljedica razvoda od Anabele. Meni je tada propao svijet, porodica mi se raspala.

Propao mi je život. Najteže mi je bilo zbog djece. Sam razvod mi je teško pao. Svima razvod teško padne, neko ode i skoči s mosta, ubije se, neko ode u alkoholizam, neko ode u drogu. Ja sam izabrao drogu. Tu sam pronašao utjehu i smatrao sam da ću te teške momente i tu bol da prebrodim uz drogu. Bio sam nestabilan, nisam mogao da shvatim da mi se porodica raspala i da mi je sve propalo kao kula od karata, a u cijeloj priči je bilo najteže mojoj djeci”, rekao je denser i otkrio da je pre narkotika konzumirao i antidepresive kako bi prebrodio najteži period u životu koji je uslijedio nakon razvoda od Anabele.

“Pio sam antidepresive od momenta kad sam se razveo. Bio sam i kod psihijatra i kod bračnog savjetnika i morao sam da koristim tu terapiju da bih mogao da prebrodim sve te probleme i da pobijedim tu bol. Mislio sam da ću sa Anabelom biti cijeli život. Najviše me je pogodilo to što djeca nisu bila pored mene. Nisam patio za Anabelom, nije mi ona falila, već naša djeca”, priznao je tada Gagi kroz suze i otkrio kako je tada prestao, prenosi Blic.

“Prelomni trenutak kad sam odlučio da prestanem da koristim drogu bio je kad je Luna došla u bolnicu i kada me je zatekla u veoma lošem stanju. Ona je mislila da sam se predozirao. Koristio sam samo kokain, da sam koristio neku drugu drogu ko zna da li bih se izvukao. Završio sam na VMA, razlog nije dug, niti bilo šta slično. Kada si u takvom nekom lošem društvu uvijek izbije neki problem. Ja sam tada imao frakturu desne strane i završio sam u bolnici, to je bilo prije tri godine. Ja sam se tada otrIJeznio i shvatio sam u kakvom sam problemu. Sama reakcija moje djece koji su bili uplašeni za moj život otrIJeznila me je. Teško je izvući se iz narkomanije, ali glavnu snagu dale su mi Luna i Nina i moja porodica koja je stala iza mene. Mnogo sam ih povređivao, mnogo bola sam im nanIo i tih sedam dana koje sam proveo u bolnici bili su dovoljni da presIječem. Rekao sam sebi “Potreban si svojoj djeci, svojoj porodici” i tu sam stao. To je iza nas i neka moja priča posluži kao primjer drugima koji su imali problem sa narkomanijom, to je sada moja prošlost”, pričao je Gagi.

Ipak, izgleda da nije.

Ostavite komentar: