Neki se potpuno izgube: Kako horskopski znaci reaguju kad nisu srećni u vezi

Blizanci će potuno da se izgube, Jarčevi pokušavaju da sve kontrolišu…

Ovan

Počinju da vas isključuju iz svakodnevnog života, iako neće da pričaju o tome dok suočavanje s problemom ne postane neizbježno. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi da podijeli sve sitne i smješne detalje svog života i žele da znaju sve šta se događa s vama.

Bik

Kad su nesrećni, silno se trude da prividno njihov život i veza izgledaju srećno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora će biti drastičnije što su oni nesrećniji. Bikovi su estete, vizuelni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi od toga kako se oni čine drugim ljudima i od načina na koji su percipirani.

Blizanci

Blizanci će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrisani, smeteni i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga. Blizanci neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće da pripišu svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će da rade dok god se ne nađu u situaciji da moraju da suoče s tim što se događa.

Rak

Kad su nesrećni, postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osjećanja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu, to je siguran znak da je jedan Rak jako nesrećan.

Lav

U početku su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesrećni prilično su brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proističe iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju da krenu dalje.

Djevica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osjećaju se nesrećno ili nesigurno, baviće se svim i svačim samo da odvrate pažnju od onog što ih stvarno muči. Djevice su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se puno bave nekim dijelom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše.

Vaga

Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da posvećuju svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na umu da su Vage znak ravnoteže, pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve napraviti da ga uravnoteže sa svim drugim što se događa u ostalim poljima njihovog života.

Škorpija

Ili odbijaju da se ponašaju kao da su u vezi ili počnu da se nerviraju oko sitnica. Škorpija je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesrećni u vezi, oni jednostavno nisu sposobni dugo da ignorišu problem ili se pretvaraju da je sve kao obično.

Strijelac

U vezi u kojoj su nezadovoljni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo da ćute o stvarima koje ih muče.

Jarac

Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušavaće da riješe problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osjete nesrećnim, nema nazad – veza se ne može da se spase, samo odugovlačie neizbježno. Jako im smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osjećaju nesigurno i nevoljeno, još će se više potruditi da “poprave” ono što ne valja.

Vodolija

Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno i pokušavaju da ih ostvare. Presele se u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne poduhvate. Vodolije su strašno ambiciozni ljudi orijentisani na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmjere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su nezadovoljni je da nemaju vremena za svojeg partnera jer se bave svojom karijerom.

Ribe

One žele “slobodu”. Inače Ribe žele da iskuse sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi, odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će vidjeti kakav je svijet i šta se “stvarno” tamo nudi. U trenutku kad Riba počne da se bavi svijetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

Ostavite komentar: