“Neke ljude ne smiješ da odbiješ”: Milica Todorović o problemima pjevača na nastupima

Još se sjećamo velike prašine koja se podigla nakon što je Jadranka Barjaktarević na veselju u Crnoj Gori, pjevala pjesmu Mitra Mirića sa izmjenjenim tekstom: “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije….”.

Javnost u Srbiji je napala, pucalo se iz svog oružja, pa je za pjevačicu tražena i zabrana ulaska u tu zemlju. Milica Todorović je u intervjuu za Scandal!, između ostalog, dala mišljenje o toj aferi.

Na pitanje da li je osudila Jadranku i da li je otpratila sa Instagrama, Milica je odgovorila pitanjem:

“A što bih to uradila?”, a na konstataciju da su mnoge kolege to uradila, objasnila je svoje razloge.

“Ja Jadranku znam u dušu, ona ima toliko dobru dušu… Ona nikad ne bi uradila nešto loše, ne bi sebi pljunula u tanjir. Znam ja te njihove žurke, radila sam dosta crnogorske svadbe. To su neke ekipe koje moraš da ispoštuješ. Kad te neko zamoli da nešto otpjevaš, ne možeš da odbiješ, ali to samo muzičari mogu da razumiju. Običan narod to ne razumije. Mi samo radimo svoj posao, ne radi se tu ništa lično. Jedina njena greška je njen odgovor na pitanje novinara da neće da se pravda. Mislim da se samo uplašila i žao mi je što su je mnogi osudili. To je naš posao i mi ispunjavamo želje. U diskoteci možeš da kažeš da nešto može ili ne može, ali kad su privatna veselja u pitanju, ne možeš to da radiš. A Jadranka sigurno nije ništa loše mislila. Ona je mene gledala kao da mi je majka. Ona je mnogo vrijedna, zna pjesama toliko kao da je džuboks. Pa i meni se dešavalo da me mole da izmijenim tekst. Ljudi na veseljima piju, i onda da bi izbjegao problem, ispuniš im svaku želju”.Ostavite komentar: