Ne žale novac za dobru pjesmu: Neke numere na estradi papreno plaćene

Pjevači i pjevačice uvijek su u potrazi za pjesmom koja će biti hit, što će im omogućiti da imaju više nastupa, kao i da svoju popularnost podignu na viši nivo. Cijena pjesme može i ne mora da bude garancija za hit, a evo koje naše popularne ličnosti su za svoje numere izdvojile velike svote novca.

“Platila sam pjesmu kao što pojedini pjevači plate cijeli album. Ne žalim ni jednu paru jer je duet fenomenalno prošao. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim jer je normalan čovjek, za razliku od njegovih menadžera koji su u većem tripu svjetskih zvijezdi nego on. Vodao me je po kući, pokazivao prostor za studio koji je želio da napravi. Zaista imam divna iskustva”, istakla je Ljupka Stević.

Nataša Bekvalac je pjesmu “Mala plava”, koju je uradio Slobodan Veljković Cobi platila oko 30.000 evra, kada se uračuna tekst pjesme, kompozicija, aranžman i ostale stvari, plus visokobudžetni spot, sve ukupno ispadne toliko.

Boban Rajović je za pjesmu “Usne boje vina”, koju su uradili Marina Tucaković, Romario i Kobac, iskeširao čak 18.500 evra.

Pjevačica Rada Manojlović je sa druge strane pjesmu “Pola dva” platila 20.000 evra. Pjesma je izuzetno tražena, tako da se Radi isplatio uloženi novac.

“Meni se do sada svaka pjesma isplatila na svoj način i svaka je ispunila ono što se od nje očekivalo. Ne mogu da kažem da je svaka bila mega hit, ali dovoljan broj pjesama je ostvario veliki uspjeh. A i one koji nisu mega hitovi su aktuelne kod moje publike. Dugo se slušaju, jer ja pre svega tražim kvalitet i volim da ponudim publici što veći izbor kada je u pitanju moj audio-vizuelni materijal”, rekla je Rada Manojlović za portal Nova.rs.

Rada je inače poznata po tome da nije neko ko štedi novac kada bira pjesme, pa su i numere “Biseri i svila”, “Metropola”, “Alkohol”, “Život na mesecu”, “Spavaj mirno”, papreno plaćene.

Ostavite komentar: