Ne vole da izražavaju emocije: Za njih nikad nećete znati kako se osjećaju

Astrolozi tvrde da na to veliki uticaj ima i horoskopski znak, a od ovih pet znakova posebno ćete teško saznati što zaista osjećaju.

Vodolija

Vodolije ne vole dramatične i haotične situacije u kojima bi mogle da izgube svoj “cool” stav. Posebno mrze javno da izražavaju emocije, pa se u takvim situacijama osećaju veoma nelagodno. Ako vam se Vodolija otvori to znači da vas smatra veoma bliskom osobom.

Djevica

Ovi perfekcionisti će otkriti svoje emocije samo ako je baš ekstremno nužno. Iako djeluju veoma hladno, oni su zapravo veoma emotivni, ali to skrivaju iz straha da će ostati povrijeđeni.

Jarac

Jarčevi imaju praktičan pogled na život i nisu pretjerani romantici. Oni nikad neće dopustiti da im emocije stanu na put ciljevima i planovima. Ali, ako upoznaju pravu osobu napokon će se otvoriti.

Škorpija

Strastvene Škorpioje su pune emocija, ali rijetko ih iskazuju jer ne žele da izgube kontrolu nad situacijom. Oni teško vjeruju ljudima, pa se zbog straha od toga da će biti povrijeđeni povlače i često deluju bahato i arogantno, piše hrvatski Index.

Vaga

Vage vole da udovoljavaju svima i veoma im je važna ravnoteža u životu. Zbog toga ne vole da prave scene i ne vole da dovode druge u neugodne situacije. Iz tih razloga emocije nakupljaju u sebi, ali često se dogodi da im to postane previše pa “puknu”.

Ostavite komentar: