“Ne krijem prošlost i ne volim da mijenjam istoriju”: Aca Lukas otkrio koju ženu je najviše volio

Aca Lukas gostovao je sinoć u emisiji Sceniranje, gdje je pričao i na temu svog ljubavnog života, tačnije o bivšoj supruzi Sonji.

“Najveći švaler – to mi se ne sviđa. Ružno zvuči. Švaleracija, to znači kada imaš ženu, pa imaš ljubavnicu, Ja nisam bio švaler, nisam imao ljubavnicu. Ne možeš da voliš dvije žene odjednom”, započeo je Lukas.

Na pitanje koju je ženu najviše volio u životu, Lukas je bio iskren i rekao da je to Sonja, sa kojom ima kćerku Viktoriju.

“Posljednju. Sonja je imala tu čast. Ako kažem da je i dalje volim, ako kažem ne, to zvuči ružno. Naravno da je volim, ona je majka mog djeteta. Ne mogu da je ne volim, ali nismo više zajedno. Ja ne patim. Bilo je svašta u našim životima. Ja ne krijem svoju prošlost i ne volim da mijenjam svoju istoriju”,  izjavio je Lukas za Kurir TV.

“Prvu godinu srednje škole sam završio VII beogradsku, pa sam upisao građevinsku školu. Nju sam upisao jer mi je komšinica bila zamjenik direktora u toj školi. Bio sam odličan učenik. Muzika je počela da me interesuje u to vrijeme, pa sam počeo da izostajem iz škole. Tu mi se sviđala jedna djevojka. U tim godinama nisi smio da kažeš roditeljima da imaš djevojku”, prisjetio se folker.

Na pitanje da li je zbog Lepe Brene napustio Grand, Lukas je istakao da to nije tako.

“Nisam vidio svrhu da sjedim kod Saše Popovića. Dosadilo mi je, napustio sam Grand. Nema spektakularnog razloga. Ja sa Brenom nisam bio u dobrim odnosima, i ona nije moj razlog napuštanja Granda”, rekao je Lukas.

Ostavite komentar: