Ne ide! Ljubav između ovih znakova horoskopa je u startu osuđena na propast

Kao što su neki ljudi suđeni jedni drugima, tako su neke kombinacije u startu osuđene na propast. Bar tako tvrde astrolozi.

Ako vjerujete zvijezdama, evo šta kažu koji horoskopski parovi nemaju šansu da uspiju:

Ovan i Djevica

Ovnovi imaju sposobnost da udovolje gotovo svima oko sebe, uključujući i Djevice – postaju sjajni prijatelji, kolege ili poslovni partneri. Ali što se tiče ljubavi, par je osuđen na propast. Djevicama je potreban red i jasan plan za narednu deceniju. Ovo se ne kombinuje sa haotičnim životom Ovna.

Bik i drugi Bik

Bik voli da bude glavni predmet pažnje u paru. A ako su dva Bika u paru, onda će se boriti za vođstvo, zahtjevati da potisnu drugu stranu. Zato su takve veze kratkotrajne, koliko god da je hemija jaka.

Blizanci i Škorpija

Ljubav Blizanca i Škorpije osuđena je na neuspjeh. Čak i ako će prvi pokušati da udovolji drugom, Škorpije će otići iz te veze. To je zato što “dvostruki” znak Blizanaca zahtjeva stalnu pažnju i komunikaciju, zabavu i okruženost brojnim prijateljima. Ljude strastvene prirode kao što su Škorpije to izluđuje i u njima izaziva ljubomoruu. Škorpije brzo shvataju da ovo ne vrijedi truda i prekidaju vezu sa Blizancima.

Rak i Lav

Malo je vjerovatno da će Rak uspjeti da osvoji ljubav kralja Zodijaka – Lava. Rakovi su porodično nastrojeni, ozbiljni i čvrsti, a Lavovi mrze savjete i smjernice o tome kako šta da rade. Najvjerovatnije će se romansa ovog para završiti prije nego što zaista počne.

Lavovi i Ribe

Ribe gotovo nikad ne biraju Lava za svog partnera u vezi. Ne vole njihov ponos i želju da budu u centru pažnje.

Djevica i Strijelac

Djevice vjerovatno neće moći da prate duboka osećanja Strijelca. Njima stalno treba promijena okruženja, dinamike i strasti. Djevici sa druge strane treba smirenost, jasan plan djelovanja.

Škorpija i Vodolija

Loša reputacija tvrdoglave Škorpije trči ispred ovog znaka. Ali mnogi od njih mirno grade odnose sa svim predstavnicima horoskopa, osim sa Vodolijom. Oni često ne tolerišu Škorpije, jer ne vole potpunu nekompatibilnost i nemogućnost da dođu bar do neke vrste kompromisa. Čak i ako Škorpije pokušaju, biće im gotovo nemoguće da osvoje ljubav jedne Vodolije, piše noizz.rs.

Ostavite komentar: