Naša odluka je da se ne vjenčamo: Ovako izgleda suprug Danice Maksimović FOTO

Poznata glumica već godinama uživa u ljubavi sa ljekarom Todorom Lolićem.

Danica Maksimović i Todor Lolić odlučili su da ne ozvaniče svoju zajednicu.

Oni su već nekoliko decenija zajedno, a dobili su i sina Miloša koji je danas uspješan režiser i živi van Srbije. Njen suprug se rijetko pojavljuje u javnosti, a ona je otkrila i tajnu njihove duge ljubavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @showbizz_fotke

“Vjerujem da vam je teško da to shvatite kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a prije svega ljubav, razumijevanje, spokoj. nema ništa ljepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo”, otkrila je za “Story”.

Danica se dalje dotakla i teme zašto su odlučili da se ne vjenčaju.

“Naprosto je bila naša odluka da se ne vjenčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, vjerovatno vodeći se vjerom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negdje bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo”, otkrila je glumica za pomenuti portal.

 

 

Ostavite komentar: